Αβγά Benedict
20'
30′
Υλικά
- 8 αβγά ποσέ
- 4 λεπτές φέτες ψωμί ολικής αλέσεως ή 4 στρογγυλά ψωμάκια
- 8 φέτες ζαμπόν
- 1 δόση σάλτσα ολλαντέζ
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
- Ετοιμάζετε τα αβγά ποσέ
- Ψήνετε το ψωμί στη φρυγανιέρα, ή στο γκριλ του φούρνου.
- Απλώνετε μια φέτα ζαμπόν σε κάθε φέτα ψωμιού και πάνω βάζετε από δύο αβγά ποσέ.
- Σερβίρετε τα αβγά με τη σάλτσα ολλαντέζ και τα πασπαλίζετε με πιπέρι φρεσκοτριμμένο.