Αβγά Benedict


20'


30′


Υλικά
  • 8 αβγά ποσέ
  • 4 λεπτές φέτες ψωμί ολικής αλέσεως ή 4 στρογγυλά ψωμάκια
  • 8 φέτες ζαμπόν
  • 1 δόση σάλτσα ολλαντέζ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
  1. Ετοιμάζετε τα αβγά ποσέ
  2. Ψήνετε το ψωμί στη φρυγανιέρα, ή στο γκριλ του φούρνου.
  3. Απλώνετε μια φέτα ζαμπόν σε κάθε φέτα ψωμιού και πάνω βάζετε από δύο αβγά ποσέ.
  4. Σερβίρετε τα αβγά με τη σάλτσα ολλαντέζ και τα πασπαλίζετε με πιπέρι φρεσκοτριμμένο.