Μάθετε για εμάς

Υποψήφια για βράβευση

Τα αβγά Bio Deli της Βλαχάκη, από βιολογικά διατρεφόμενες κότες ελεύθερης βοσκής, ήταν υποψήφια για βράβευση καινοτόμου προϊόντος στο διαγωνισμό Sial d’Or 2012.

Βιολογικά Αβγά Βλαχάκη – Νέο Προϊόν

Τα βιολογικά αβγά ΒΛΑΧΑΚΗ «ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΔΟΜΟΚΟΥ» έρχονται στα σούπερ μάρκετ. Τα αβγά αυτά γεννιούνται από κότες που ζουν ελεύθερες στο νέο κτήμα ΒΛΑΧΑΚΗ στο οροπέδιο Δομοκού, στο Μακρολίβαδο.
Οι κότες μας κινούνται ελεύθερες στο κτήμα με έκταση 50 στρεμμάτων και τρέφονται αποκλειστικά με πιστοποιημένες βιολογικές τροφές.
Η διαδικασία της παραγωγής είναι πιστοποιημένη από την ΔΗΩ.
Τα βιολογικά αβγά από το Οροπέδιο Δομοκού είναι εξαιρετικής νοστιμιάς και αξίζει να τα δοκιμάσετε!

Αβγά Βλαχάκη Ελλαδικά μας

Είναι φρέσκα. Είναι νόστιμα. Κι είναι «Ελλαδικά μας»!
Το σήμα «Ελλαδικά μας» το βρίσκετε πλέον στις συσκευασίες των αβγών Βλαχάκη, αφού η εταιρεία έχει λάβει την πιστοποίηση από την Eurocert οτι πληροί όλα τα ποιοτικά κριτήρια που απαιτούνται για την απόκτηση του σήματος.
Είμαστε μια ελληνική εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα, που ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα στη χώρα (με παραγωγή στο Ύπατο Θηβών, στα Καλύβια Αττικής, στον Δομοκό Φθιώτιδας και στα Βάγια Θηβών)

Νέο Προϊόν Ελεύθερης Βοσκής

Τα Αβγά ελεύθερης βοσκής με σφραγίδα Ημέρας γέννησης, φθάνουν σε σας μέσα σε 24 ώρες από τη γέννησή τους (πιστοποίηση AGROCERT). Η ημερομηνία γέννησης αναγράφεται πάνω σε κάθε αβγό με φυτική μελάνη, ώστε να είστε σίγουροι για την φρεσκάδα του.