Η έκταση των ιδιόκτητων και συνεργαζομένων κτημάτων ξεπερνά τα 400 στρέμματα

ΥΠΑΤΟ ΘΗΒΩΝ

Το ιδιόκτητο κτήμα 160 στρεμμάτων στο Ύπατο Θηβών αποτελεί την κεντρική μονάδα παραγωγής αβγών αχυρώνα και ελεύθερης βοσκής. Εδώ βρίσκεται και το Κέντρο ωοσκόπησης, τυποποίησης και συσκευασίας.

ΛΟΥΤΣΑ ΥΠΑΤΟY

Το βιολογικό κτήμα 60 στρεμμάτων βρίσκεται σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στους πρόποδες του όρους Σαγματά.

ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ

Τα πρώτα ιδιόκτητα κτήματα της εταιρείας βρίσκονται στα Καλύβια Θορικού, χωριό της Ανατολικής Αττικής, στον Δήμο Σαρωνικού.

ΜΑΚΡΟΛΙΒΑΔΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το βιολογικό κτήμα 30 στρεμμάτων στο Μακρολίβαδο Φθιώτιδας. Οι κότες μας ζουν ελεύθερες και ευτυχισμένες στη φύση. Η διατροφή τους συμπληρώνεται με αποκλειστικά βιολογικές τροφές που παράγονται στην περιοχή.

Η βιολογική μέθοδος παραγωγής, σε κάθε στάδιο της, πιστοποιείται από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ.

ΝΕΑ ΜΑΚΡΙΣΗ ΔΟΜΟΚΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τα νέα βιολογικά αβγά γεννιούνται από κότες που ζουν ελεύθερες στο νέο κτήμα ΒΛΑΧΑΚΗ στο οροπέδιο Δομοκού, στη Νέα Μάκριση, που έχει υψόμετρο 461 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι κότες μας κινούνται ελεύθερες στο κτήμα με έκταση 50 στρεμμάτων και τρέφονται αποκλειστικά με πιστοποιημένες βιολογικές τροφές.

Η διαδικασία της παραγωγής είναι πιστοποιημένη από την ΔΗΩ.

ΒΑΓΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Στο δρόμο για Λειβαδιά, στις παρυφές των λόφων στα Βάγια, οι κότες μας στεγάζονται σε ειδικούς αχυρώνες. Στους αχυρώνες υπάρχει επαρκής χώρος για να κινούνται ελεύθερες και τηρούνται όλοι οι κανόνες σχετικά µε την προστασία και ευζωία τους.

ΤΑΧΙ ΘΗΒΩΝ

Στο πανέμορφο καταπράσινο βιολογικό κτήμα στο Τάχι, οι κότες τρέφονται με βιολογικές τροφές, έχουν πρόσβαση στην ύπαιθρο και ζούνε ελεύθερα σε αυτήν. Είναι ελεύθερες να περιφέρονται, να βόσκουν, να πετούν και να κουρνιάζουν κάθε μέρα.

ΤΑ ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ