Ομελέτα Κηπουρού
Υλικά
- 4 αβγά
- 2 κοφτές κουταλιές μαγιονέζα
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 1/2 κρεμμύδι
- 100 γρ. μανιτάρια
- 1 ντομάτα
- 100 γρ. ζαμπόν
Διαδικασία
- Κόβετε τα λαχανικά σε κύβους. Τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι μαζί με το λάδι. Όταν ροδίσουν, τα αποσύρετε από τη φωτιά.
- Σε ένα δοχείο, χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε τη μαγιονέζα. Προσθέτετε τα λαχανικά και ανακατεύετε καλά.
- Χύνετε το μίγμα πάλι στο τηγάνι και ψήνετε την ομελέτα ως συνήθως, φροντίζοντας να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές.