Ομελέτα Κηπουρού




Υλικά
  • 4 αβγά
  • 2 κοφτές κουταλιές μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 1 ντομάτα
  • 100 γρ. ζαμπόν
Διαδικασία
  1. Κόβετε τα λαχανικά σε κύβους. Τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι μαζί με το λάδι. Όταν ροδίσουν, τα αποσύρετε από τη φωτιά.
  2. Σε ένα δοχείο, χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε τη μαγιονέζα. Προσθέτετε τα λαχανικά και ανακατεύετε καλά.
  3. Χύνετε το μίγμα πάλι στο τηγάνι και ψήνετε την ομελέτα ως συνήθως, φροντίζοντας να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές.