Υλικά
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 400 γρ. καθαρισμένο σπανάκι
- 4 αβγά
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
- Σ’ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και σωτάρετε το σπανάκι για 5-6 λεπτά.
- Βάζετε το σπανάκι σε πυρίμαχο σκεύος και αλατοπιπερώνετε καλά.
- Σπάτε πάνω στο σπανάκι τα αβγά και τα περιχύνετε με την κρέμα.
- Ψήνετε για 10 – 15 λεπτά μέχρι να χρυσίσει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει.
- Σερβίρετε με το σκεύος και φροντίζετε να έχετε έτοιμο φρυγανισμένο ψωμί.
Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.ΕντάξειΠερισσότερες Πληροφορίες