Σάντουιτς με αβγά, ελιές και ντομάτα

2


30’



Υλικά
  • 3 αβγά βρασμένα σφιχτά
  • 1 1/2 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 2 κουτ. σούπας φρέσκο βασιλικό φρεσκοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας ελιές, ψιλοκομμένες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 4 φέτες άσπρο ψωμί χωρίς κόρα, αλειμμένες με βούτυρο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Διαδικασία
  1. Ψιλικόβετε τα απράδια, λιώνετε τους κρόκους με ένα πιρούνι. Το αναμειγνύετε με τη μαγιονέζα, το βασιλικό και τις ελιές.
  2. Αλείφετε με το μείγμα δύο φέτες ψωμιού, στώνετε πάνω τους τις ροδέλες ντομάτας, τις σκεπάζετε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού και φτιάχνετε 2 σάντουιτς. Κόβετε τα σάντουιτς στη μέση διαγωνίως και σχηματίζετε 4 τρίγωνα.