Σάντουιτς με αβγά, ελιές και ντομάτα

2

30’


Υλικά
- 3 αβγά βρασμένα σφιχτά
- 1 1/2 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- 2 κουτ. σούπας φρέσκο βασιλικό φρεσκοκομμένο
- 1 κουτ. σούπας ελιές, ψιλοκομμένες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 4 φέτες άσπρο ψωμί χωρίς κόρα, αλειμμένες με βούτυρο
- 1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Διαδικασία
- Ψιλικόβετε τα απράδια, λιώνετε τους κρόκους με ένα πιρούνι. Το αναμειγνύετε με τη μαγιονέζα, το βασιλικό και τις ελιές.
- Αλείφετε με το μείγμα δύο φέτες ψωμιού, στώνετε πάνω τους τις ροδέλες ντομάτας, τις σκεπάζετε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού και φτιάχνετε 2 σάντουιτς. Κόβετε τα σάντουιτς στη μέση διαγωνίως και σχηματίζετε 4 τρίγωνα.