Διαδικασία παραγωγής

Από την στιγμή που ένα αβγό Βλαχάκη γεννηθεί μέχρι να φθάσει φρέσκο στα Σούπερ Μάρκετ, κάνει ένα «μικρό ταξίδι» σε ένα περιβάλλον που είναι εξαιρετικά απαιτητικό, αξιόπιστο, γρήγορο και κυρίως απόλυτα ασφαλές και υγιεινό. Η ποιοτική αυτή διαδικασία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων εμάς στα Αβγά Βλαχάκη, κάτι που εγγυάται και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας μας.

Οι κότες μας, μεγαλώνουν και τρέφονται με μη μεταλλαγμένες τροφές. Αυτές απαρτίζονται από ελεγμένα συστατικά όπως καλαμπόκι, στάρι, κριθάρι και άλλα δημητριακά. Τα Αβγά Βλαχάκη γεννιούνται σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο, υγιεινό και άνετο περιβάλλον εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα προϊόν κορυφαίας διατροφικής αξίας.

Η συλλογή των αβγών μας γίνεται καθημερινά και είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη.

Όλα τα αβγά ωοσκοπούνται. Η αυτοματοποιημένη αυτή διαδικασία αποτελεί το στάδιο ελέγχου που εγγυάται την καταλληλότητα και την ποιότητα κάθε αβγού. Υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου χεριού, ελέγχουν διεξοδικά κάθε αβγό ωοσκοπώντας το εσωτερικά και εξωτερικάώστε να διασφαλιστεί ο άριστος ποιοτικός έλεγχος.

Η διαλογή των αβγών γίνεται αυτόματα με βάση το βάρος-μέγεθος του κάθε αβγού και τοποθετούνται ανάλογα με τον αριθμό τους στις αντίστοιχες συσκευασίες.

Τα Αβγά Βλαχάκη μεταφέρονται σε όλο το δίκτυο με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών-ψυγείων της εταιρείας.

Τα αβγά φθάνουν στα Σούπερ Μάρκετ μόλις μια ημέρα μετά την γέννηση τους.