ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΒΓΑ ΤΕΤΡΑΔΑ
Τα βιολογικής γεωργίας Αβγά Βλαχάκη παράγονται με μεθόδους εκτροφής που σέβονται τις φυσιολογικές ανάγκες των ορνίθων. Οι κότες ζουν ελεύθερες στα κτήματά μας και σε κάθε μια αναλογούν 4m² από τα καταπράσινα λιβάδια μας. Η διατροφή των ορνίθων γίνεται με αγνές φυσικές τροφές βιολογικής γεωργίας. Η εφαρμογή των μεθόδων βιολογικής πτηνοτροφίας ελέγχεται αυστηρά από τον εγκεκριμένο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ σύμφωνα με τις οδηγίες και τις επιταγές της Ε.Ε. Τα αβγά βιολογικής γεωργίας είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια, διατίθενται σε αποκλειστικά χάρτινη συσκευασία των τεσσάρων τεμαχίων, φιλική προς το περιβάλλον.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΒΓΑ ΕΞΑΔΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΒΓΑ ΕΞΑΔΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΒΓΑ
ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΔΟΜΟΚΟΥ
Παράγονται στο οροπέδιο Δομοκού, στο Μακρολίβαδο σε κτήματα 50 στρεμμάτων. Οι κότες μας ζουν εκεί ελεύθερες, τρέφονται αποκλειστικά με πιστοποιημένες βιολογικές τροφές. Η διαδικασία της παραγωγής είναι πιστοποιημένη από την ΔΗΩ. Τα βιολογικά αβγά από το Οροπέδιο Δομοκού είναι εξαιρετικής νοστιμιάς και αξίζει να τα δοκιμάσετε!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΒΓΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ένα αβγό με δύο πλεονεκτήματα. Μια σίγουρη επιλογή τόσο για τα παιδιά σας όσο και για εσάς τους ίδιους. Η πιστοποιημένη φρεσκάδα των ΑΒΓΩΝ ΒΛΑΧΑΚΗ καθώς και η πιστή εφαρμογή των διαδικασιών βιολογικής παραγωγής που ακολουθεί η εταιρεία, κάνουν αυτό το αβγό πραγματικά μοναδικό.

Τα βιολογικής γεωργίας Αβγά Βλαχάκη παράγονται με μεθόδους εκτροφής που σέβονται τις φυσιολογικές ανάγκες των ορνίθων, οι οποίες ζουν ελεύθερες στα κτήματά μας. Σε κάθε κότα αναλογούν 4m² απο τα καταπράσινα λιβάδια μας. Η διατροφή των ορνίθων γίνεται με αγνές φυσικές τροφές βιολογικής γεωργίας.

Η εφαρμογή των μεθόδων βιολογικής πτηνοτροφίας ελέγχεται αυστηρά από τον εγκεκριμένο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ σύμφωνα με τις οδηγίες και τις επιταγές της Ε.Ε. Τα Αβγά με σφραγίδα Ημέρας γέννησης, φθάνουν σε σας μέσα σε 24 ώρες από τη γέννησή τους στα κτήματα μας με την πιστοποίηση του AGROCERT . Η ημερομηνία γέννησης αναγράφεται πάνω σε κάθε αβγό με φυτική μελάνη, ώστε να είστε σίγουροι για την φρεσκάδα του. Ένα ακόμη προϊόν υψηλής ποιότητας από τα ΑΒΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ.

BIO DELI
Αβγά από βιολογικά αναθρεμμένες κότες που ζουν και βόσκουν ελεύθερες στα κτήματά μας σύμφωνα με τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας. Οι κότες τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές και Ελληνικά αρωματικά φυτά (ρίγανη, μελισσόχορτο, θρούμπι, θυμάρι), που καλλιεργούνται δίπλα στους βοσκότοπους μας. Η εφαρμογή των μεθόδων βιολογικής πτηνοτροφίας ελέγχεται αυστηρά από τον εγκεκριμένο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ σύμφωνα με τις οδηγίες και επιταγές της Ε.Ε. Δοκιμάστε εξαιρετική γεύση και ποιότητα από τα Αβγά Βλαχάκη.