ΑΧΥΡΩΝΑ

Τα αβγά Αχυρώνα παράγονται από κότες που ζουν και κινούνται ελεύθερες στους ειδικά διαμορφωμένους αχυρώνες μας. Προτιμώνται για τη νοστιμιά τους και τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τους.

ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΗΜΕΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Στο παιδί σας θέλετε να δίνετε κάθε μέρα ένα εγγυημένα φρέσκο αβγό με όλα τα θρεπτικά στοιχεία που έχει ανάγκη για την ανάπτυξη του. Τα Αβγά με σφραγίδα Ημέρας φθάνουν σε σας μέσα σε 24 ώρες από τη γέννησή τους στα κτήματα μας στο ‘Ύπατο Θηβών και στα Καλύβια Αττικής. Η ημερομηνία γέννησης αναγράφεται πάνω σε κάθε αβγό με φυτική μελάνη, ώστε να είστε σίγουροι για την φρεσκάδα του. Όπως όλα τα Αβγά Βλαχάκη, γεννιούνται από κότες που ταΐζουμε με διαλεχτές φυτικές τροφές, τη μοναδική συνταγή διατροφής που ακολουθούμε από το 1960. Χάρη αυτήν τη διατροφή εξασφαλίζουμε την ποιότητα και τη γεύση που χρόνια τώρα απολαμβάνετε στο αβγό σας.

ΑΧΥΡΩΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
ΑΧΥΡΩΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Τα Αβγά Αχυρώνα από κότες ταϊσμένες µε καλαμπόκι δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την αυθεντική παραδοσιακή γεύση και το άρωμα της Ελληνικής γης. Αυτά τα αβγά παράγονται από κότες που ζουν και μεγαλώνουν ελεύθερες στους αχυρώνες µας (τα παραδοσιακά κοτέτσια) και τρέφονται όπως τον παλιὸ καιρό κυρίως µε καλαμπόκι