



Ξεκινάμε σπάζοντας το αβγό σε ένα μικρό μπόλ. Από το μπόλ, ρίχνουμε το αβγό προσεκτικά μέσα σε μια χαμηλή κατσαρόλα με νερό
- Βράζουμε μαζί με λίγο άσπρο ξύδι (για να σφίξει το ασπράδι γρήγορα)
- Το αφήνουμε για 2 λεπτά και το βγάζουμε με τρυπιτή κουτάλα. Το ρίχνουμε αμέσως σε ένα μπολ με παγωμένο νερό και το αφήνουμε 10 λεπτά για να σταθεροποιηθεί το σχήμα
- Με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε από το ασπράδι τα ξέφτια που έχουν δημιουργήθεί από το βράσιμο, προσέχοντας να μην τρυπήσουμε τον κρόκο