Αβγά με μαγιονέζα και κόκκινη πιπεριά

6


15΄



Υλικά
  • 200 γρ. μαγιονέζα έτοιμη
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 λωρίδες πιπεριάς Φλωρίνης από βάζο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Διαδικασία
  1. Κόβετε τα αβγά οριζόντια στη μέση.
  2. Αφαιρείται τους κρόκους κρατάτε τα ασπράδια για κούπες. Πολτοποιείτε τους κρόκους και τους αναμειγνύετε με τη μισή μαγιονέζα το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Γεμίζετε με το μείγμα τα ασπράδια των αβγών.
  3. Χτυπάτε στο μίξερ τις πιπεριές με την υπόλοιπη μαγιονέζα.*  Μεταφέρετε το μείγμα σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και διακοσμείτε την επιφάνεια του αυγού γύρω από τη γέμιση.