Ελληνικα

Top
Βραδινά

Ομελέτα Κηπουρού
Πράσα φούρνου
Croque Madame Αβγά
Αβγό Τηγανιτό
Αβγό Τηγανιτό

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΗΓΑΝΙΤΟ

  • 1 αβγό
  • 15 γρ. βούτυρο (περίπου μισή κουταλιά της σούπας)

Διαδικασία

  1. Σπάμε το αβγό μέσα σε ένα μικρό μπόλ
  2. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και, πριν κάψει κι αρχίσει να βγάζει καπνό, το αλείφουμε με λίγο βούτυρο
  3. Αδειάζουμε το αβγό μέσα στο τηγάνι
  4. Σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά, ή μέχρι να ψηθεί ο κρόκος με τους ατμούς που δημιουργούνται.
Αβγό Τηγανιτό

Top Βραδινά

Ομελέτα Κηπουρού
Πράσα φούρνου
Croque Madame Αβγά