Ελληνικα

Top
Μεσημεριανά

Γιουβαρλάκια αβγολέμονο
Ρολό με κιμά και αβγό
Ομελέτα Κηπουρού
Αβγά Σκραμπλ, μαργαρίτα
Αβγά Σκραμπλ, μαργαρίτα

Υλικά για 4 άτομα

  • 50 γρ. βούτυρο
  • 8 αβγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 4 κουτ. σούπας γάλα
  • 4 φέτες ζαμπόν κομμένες σε μικρά καρέ

Για τη διακόσμηση:

Πατατάκια τσίπς και κατσαρό μαϊντανό για τα φύλλα της μαργαρίτας

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Με κινήσεις μπρος-πίσω αφήνετε τα αβγά να ψηθούν.
  2. Προσθέτετε το ζαμπόν, το αναμειγνύετε με τα αβγά βάζετε κορφούλες μαϊντανού και πατατάκια τσιπς (σπιτικά αν έχετε χρόνο) και σχηματίζετε τα φύλλα της μαργαρίτας.
Προετοιμασία: 15′   Ψήσιμο: 20′  
Αβγά Σκραμπλ, μαργαρίτα

Top Μεσημεριανά

Γιουβαρλάκια αβγολέμονο
Ρολό με κιμά και αβγό
Ομελέτα Κηπουρού