Ελληνικα

Top
Βραδινά

Ομελέτα Κηπουρού
Πράσα φούρνου
Croque Madame Αβγά
Αβγά με μαγιονέζα και κόκκινη πιπεριά
Αβγά με μαγιονέζα και κόκκινη πιπεριά

Υλικά για 6 άτομα

6 αβγά βραστά σφιχτά

Για τη γέμιση

  • 200 γρ. μαγιονέζα έτοιμη
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 λωρίδες πιπεριάς Φλωρίνης από βάζο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαδικασία

  1. Κόβετε τα αβγά οριζόντια στη μέση.
  2. Αφαιρείται τους κρόκους κρατάτε τα ασπράδια για κούπες. Πολτοποιείτε τους κρόκους και τους αναμειγνύετε με τη μισή μαγιονέζα το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Γεμίζετε με το μείγμα τα ασπράδια των αβγών.
  3. Χτυπάτε στο μίξερ τις πιπεριές με την υπόλοιπη μαγιονέζα.*  Μεταφέρετε το μείγμα σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και διακοσμείτε την επιφάνεια του αυγού γύρω από τη γέμιση.

Προετοιμασία : 15΄

*Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμο μείγμα τυριού από τις διάφορες γεύσεις που υπάρχουν σε σωληνάρια σε καταστήματα τροφίμων.

 
Αβγά με μαγιονέζα και κόκκινη πιπεριά

Top Βραδινά

Ομελέτα Κηπουρού
Πράσα φούρνου
Croque Madame Αβγά